Prøver stadig at kontakte serveren. Dit valg gemmes alligevel,
så du kan gå videre med guiden eller filtreringen, hvis du vil.

Test af Medion lifetab e7311 (MD 98439)

Medion Lifetab e7311 (MD 98439) er Medions seneste tablet i medium prisklasse. Lifetab e7311 har et enkelt og rent design og en god pris. Men hvor god er e7311 når det sættes på prøve i en test? Testvindere har ladet en otte-årig pige, Sofia, og en midaldrende mand, Anders, teste Lifetab e 7311 fra Medion med fokus på brugervenlighed og ydeevne. Nedenfor er deres kommentarer og anmeldelser:

Test af brugervenlighed

For at en Tablet skal være brugervenlig, skal den have en intuitiv brugerflade, godt design og masser af apps og funktioner og lang batterilevetid. Vores testere giver nedenfor sine vurderinger og bedømmelser. Anders: Jeg kan godt lide designet med greb-venlig plastic sider. Selvom den er lavet af plastic føles det stadig solidt bygget. Lifetab e7311 er tynd nok og er så lille, at tableten er let at holde med den ene hånd hvis du vil for eksemple, læse en tekst. For surfing, kræver den dog to hænder. Grænsefladen er dybest set den samme som findes i alle android mobiler. Det virker så godt som en Apple iPad, selvom den er så billig, men den savner en GPS funktion. En af fordelene ved en tablet er netop at du nemt kan tage den overalt og derefter bør indholde en GPS-funktion. Skærmen på Medion e7311, er ok med klar og god billed og skarp tekst. I dagslys er det svært at se på den blanke skærm, hvilket er en skam, når børnene vil bruge den udendørs. YouTube-videoer kan ikke ses på fuld skærm, hvilket er fjollet, når du ønsker at se videoer. Lifetab e7311 har en god touchscreen men dens skærm er konstant føldt med tydelige fingeraftryk. Sofia: det var let at lære, hvordan tabletten arbejdede. Jeg bruger den mest til at spille spil, se film, lytte til musik og tage billeder med. Den har dårligere batterilevetid en en iPad mini, men lade hurtigere.

Test av ydeevne

Anders: Medion lifetab e7311 fungerer langt bedre end forventet i testen og reagerer hurtigt. Medion har prioriteret godt tror jeg. Du blir aldrig nødt til at vente mere end på store hjemmesider med en masse indhold. Processoren er hurtig nok til at afspille videoen og at reagere hurtigt, når du starter programmer. Spill kører fint på Medion lifetab e7311. Den har 8 GB hukommelse og det er nok for mange applikationer, men ikke så mange videoer. Operativsystemet kører godt. tableten fra Medion er fremragende til at browse, spille spil, chatte, og skype. Det vil sige normale gøremål for en tablet. Skærmen hang sig dog et par gange i løbet af testen. Skærmen gik helt sort og reagerede ikke på noget og så måtte jeg slukke Lifetab e7311 helt (holde power-knappen, indtil det bippede) og starte igen. Det indbyggede kamera er ikke godt. De billeder du tager med e7311 mangler overordnede farve. I dårlige lysforhold er det meget støj i billederne. Højttalerne, der sidder på den skaber lav lydkvalitet og maksimal lydstyrke er alt for lavt for mig at lytte til musik på Medion lifetab e7311. Sofia: Jeg spiller for det meste Subway Surfer, Hay day og Dragon City på pladen. Det hakker ikke når jeg spiller. E7311 viser videoen godt. Jeg ser ingen forskel mellem film og video på min brors iPad mini og E7311'en. Jeg synes selv man hører musik godt og at det er tilstrækkelig høj. Men kameraet tager nogle mørke billeder. Det er trist, selv om vi kan rette det lidt bagefter. Resumé rating for ydeevne er 8,5 ud af 10. Den dårlige kvalitet af billeder fra kameraet og lydkvaliteten trækker ned resultatet.

Resumé og konklusion

Plus:

  • mange apps
  • god til sin pris
  • godt grænseflade

Minus:

  • kan ikke sætte Youtube video på fuld skærm
  • fravær af GPS-funktionen
  • Kamera
  • Dårlig skærm i dagslys

Konklusion: Medion Lifetab e7311 er en meget overkommelig tablet, der er let at bruge for såvel børn som voksne og er lille nok til at holde med en hånd selv for en otte årig. Testvindere.dk anbefaler Medion Lifetab e7311 MD 98439 til forældre der ønsker ikke at ville betale en formue på en ny tablet til deres børn men stadig købe en tablet, der opfylder et barns behov for internet-spil, musik og videoer. Der er mange gode apps, der kan downloades til den og e7311 er hurtig nok, at spillene vil køre godt. Dog vil vi gerne se en opdateret version med en lysere skærm, der fungerer bedre udendørs og med længere batterilevetid. GPS funktion ville være fantastisk, men ville sandsynligvis være mærket på prisseddlen.

Samlede bedømmelse: 8 ud af 10

Tests fra professionelle kilder

Testvinnare.se (se) 0000 8/10


 

Søg Tablet PCs iPads

3G
4G (LTE)
802.11ac
B?rnetablet
HDMI
Hukommelseskort udvidelse
Intern hukommelse
Operativsystem
Processorkerner
RAM
Sk?rmopl?sning
Tastatur
USB

Gem søgning til senere

Titel:


 
Ophavsret og Vilkår for brug 2004-2019 Testvinnare i Sverige
Med forbehold af skrivning og trykfejl (rapporter fejl).
Om cookies
Find flere Tablet PCs iPads anmeldelser på testvindere.dk