Prøver stadig at kontakte serveren. Dit valg gemmes alligevel,
så du kan gå videre med guiden eller filtreringen, hvis du vil.

LG 55LA8600

Imponerende men dyrt

55LA8600 er LG'S top model for 2013. Som forventet, har det alle de klokker og fløjter, som findes lige nu - 3D, Internet, apps, Skype med videokonferencer og en "magisk" fjernbetjening så du kan styre med knapper, tryk på skærmen og rørelser.

Billedkvalitet LG 55LA8600

I Gizmodo's test af 55LA8600 var de imponeret af billedkvaliteten. Det var nemt at sætte op (kalibrere) TV for bedste billede med den indbyggede funktion, og de er også glad for, at der er mulighed for at bruge THX kalibrering og andre.

Brug

Gizmodo var virkelig tilfreds med fjernbetjening og menede, det var sjovt at lege med den. Fjernbetjeningen er også programmerbar, således at du kan styre dine andre apparater med det, men for nogle grund er der en lang forsinkelse, når du gør det på andre enheder så funktionen er dybest set ubrugelig. Testerene fik virkelig vrede over præcisionen af markøren. Det var let at pege fejl og de lavede fejl flere gange under kalibreringen, til sin store ærgrelse.

LG 55LA8600 kan køre apps, surfing og Skype. Gizmodo ser ikke, hvad apps du virkelig ville bruge ud over Skype og måske en vejr service, men der er i hvert fald der, hvis du ønsker at fordrive tiden med annet end TV. TV'et omfatter også Netflix, Youtube og Facebook adgang, så du kan tjekke på alle mulige videokilder.

Andre LG TV giver mere per krone

LG 55LA8600 er en rigtig skønhed med et futuristiskt udseende, og det har meget god billede. Men testere siger at LG 55LA7400 giver langt mere for dine penge, hvis du ikke bruger dit TV til videokonferencer.

Tests fra professionelle kilder

Digitaltrends.com (us) 2013 7.5/10
IT Reviews (uk) 2013 4/5
Gizmodo US (us) 2013 -
PC Magazine (us) 2013 4.00/5


 

Søg HDTV

Gem søgning til senere

Titel:


 
Ophavsret og Vilkår for brug 2004-2019 Testvinnare i Sverige
Med forbehold af skrivning og trykfejl (rapporter fejl).
Om cookies
Find flere HDTV anmeldelser på testvindere.dk