Prøver stadig at kontakte serveren. Dit valg gemmes alligevel,
så du kan gå videre med guiden eller filtreringen, hvis du vil.

Garmin Nuvi 2595LMT

Meget navigator for penge

Digital Versus og Connect giver i sin test Garmin Nuvi 2595LMT topkarakter. En af de største fordele er, at det indeholder livstids kortopdateringer. Du behøver ikke at betale ekstra for at opdatere GPS, når nye veje er bygget, osv. Det lyder selvfølgelig, men det har ikke været sædvanlig hidtil. Testerene kan også gerne lide, at det omfatter TMC Premium og Livefunktioner. Det er realtidsoplysninger om trafik, vejarbejde etc og kan være virkelig nyttige.

God voice control og brugervenlighed

Tyske Connect testerene er rent lyrisk over stemme kommando funktioner og menusystemet som de mener gør GPS'en til en ren fornøjelse at bruge. Også Digitale Versus er meget tilfreds med voice control funktioner, især da nüvi 2595 tillader dig at sige hele adressen i en enkelt pass. Det er simpelthen blevet lidt klogere på forståelsen destinationsadressen. Testerene er også tillfreds med genveje, der er tilgængelige i menuen og letter navigation, men ville gerne have set at få forslag på målet, inden hele bynavnet er indtastet i den normale søgefunktion. Lille minus får Garmin for festet. Det er lidt pladskrævende, sammenlignet med f.eks. TomTom som nu finns med indbygget feste, men indeholder ikke kablet som forbindes separat

.

Gode GPS-funktioner

I 2595LMT har Garmin ifølge test-forfatterene formået at få med de vigtigste GPS-funktioner og gjort det godt. Ud over voice control byder det også billeder af vejkryds, fartkamera varning, oplysninger om tilladt hastighed. Connect skriver, at GPS'en finde hurtige og præcise vejer til destinationen. Digital Versus er enig i dette, men ville gerne have set en funktion til at holde Navigator på store veje - nogle gange vil du ikke tage en lille snoede vej blot for at spare et par minutter. Er der nogen funktion der Garmin 2595 mangler, er det lokal søgning.

Kørselvejledninger og skærm

Skærmen er stor og lys, hvilket gør det nemt at se vejledningen. Skærmen bliver desværre let klæbrig, hvilket er en smule fjollet på en GPS, der man ofte indtaster destination med fingrene. Garmin har på det hele gjort et godt job med skærmen det er klart, selv set fra siden. Kørselinstruktioner er klare, men begge testere mener at stemme kunne have været mere naturligt. Den lyder lidt som en robot mener Digital Versus.

Vurdering og konklusion for Garmin Nuvi 2595LMT

Nuvi 2595LMT får topkarakter af Digital Versus og som mener, at Garmin lavet en meget god bil navigator for penge. Helt sikkert der er detaljer til at forbedre, men du får stadig det indtryk, at dette er en navigator, der testerene selv ville bruge i sin egen bil. Og en bedre rating er vanskeligt at få.

Tests fra professionelle kilder

Digital Versus (uk) 2012 5/5
magnus.de (de) 2012 -


 

Søg GPS

Bluetooth
DGPS modtagelse
Farve Display
GPS kanaler
Stemmestyring
Tastatur
TMC trafikmelding
Touch sk?rm
Trafik Alarm
TV-modtager
Type
Vandfast

Gem søgning til senere

Titel:


 
Ophavsret og Vilkår for brug 2004-2019 Testvinnare i Sverige
Med forbehold af skrivning og trykfejl (rapporter fejl).
Om cookies
Find flere GPS anmeldelser på testvindere.dk